Blog leírás

A blog 2014.09.06.-án nyílt.

Szóval egy történetről szól, eléggé egyedi stílusban íródik. Szeretnék mindenkit kérni, aki erre jár, írjon véleményt, hiszen így fejlődhetek, "saját embereim is vannak" akik engem nem ismerve figyelik majd bejegyzéseim, és segítenek, ha gondolod csatlakozhatsz akár hozzájuk is, mert szeretnék remek munkát kiadni kezeim közül. A kapcsolatfelvételi űrlapon is írhat személyes üzenetet nekem.

Én nem vagyok azonos semelyik szereplővel. Kimondottan nem rólam szól, teljességében kitalált karakterek, illetve a történet központjában lévő "dolog", az internetről származik. Ennyit árulhatok el első körben., amég kezdetleges a blog. :)

Egy rész 2 bejegyzésből áll, amiket az egy-egy főszereplő mesél el, a vágyó (lány), és a rettegő (fiú).. Lassan vezetem be a központi tényezőét a történetnek, de szeretném eléggé részletesre és izgalmasra csinálni. Hamarosan lesz egy előzetes videó, ami nem mellesleg eléggé becsapós. ;)

Hétvégente hozom a heti 2bejegyzést/1részt. :)
A cimkék a két nézetet különítik el, ileltve a részeket, illetve későbbiekben a fejezeteket is. Ezért van ennyi cimkefelhő! :)

A történet két szála ugyanakkor kezdődik, és majd meglátjuk hogyan ér véget. Kellemes időtöltést! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bocs hogy ide írok és nem a történethez, de azt gondoltam ide jobb. Nahh...de a blogod nagyon tetszik :) beleolvastam és megtetszett és fel is iratkoztam....szóval így tovább és számíthatsz rá hogy olvasni fogom :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, és köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés